dive sites, dive trips & prices

Wij duiken iedere dag! 's morgens en 's middags. In de morgen bieden wij een 2 tank bootduik en in de middag bieden wij een 1 tank bootduik.

Wij bieden verschillende duikstekken, voor iedereen iets, zoals het wrak de don pedro op maar 10 minuten afstand (het grootste wrak in de mediterranen binnen de duik limieten) Of La Marianna een gezonken vissen kwekerij vlak bij Formentera (20minuten met de boot)

Alle onze duikstekken liggen dichtbij de duikschool op ongeveer 5-20 minuten afstand minder tijd op de boot betekend meer tijd onderwater!

Wij zorgen ervoor dat we met kleine groepjes duiken en dat het niveau binnen een groep hetzelfde is zodat iedereen een fantastische tijd heeft onderwater!

En denk er alstublieft aan dat het in Spanje verplicht is dat je een medische verklaring hebt dat je fit bent voor duiken, dit geld voor ALLE duik activiteiten. Lees het medische formulier goed door en als een van de vragen met een "Ja" word beantwoord ga dan alstublieft bij uw huisarts langs voor een check en zorg dat u een goedkeuring voor duiken krijgt van uw huisarts.

dive prices

met eigen uitrusting met huur uitrusting
1 duik: 39 euros 1 duik: 54 euros
2 duiken: 65 euros 2 duiken: 85 euros
Pakket van 5 duiken: 157 euros Pakket van 5 duiken: 205 euros
Pakket van 8 duiken: 236 euros Pakket van 8 duiken: 320 euros
Pakket van 10 duiken: 280 euros Pakket van 10 duiken: 399 euros