photo services & courses

Hier bij Somni Blau zijn we blij dat we u de beste ervaringen kunnen bieden. Met dat in onze gedachten maken wij het mogelijk om deze mooie herinneringen mee naar huis te nemen en aan iedereen te laten zien. Met onze professionele fotograaf die foto's maakt van hoge kwaliteit!

Karl Marchant is onze eigen prof en zijn werk spreekt voor zich. Hij kan u verschillende pakketen bieden die het beste bij u passen.

Behalve foto's maken van klanten geeft Karl ook les in onderwater fotografie.


De PADI digitale onderwater fotografie specialtie is voor mensen die willen leren hoe je onderwater de mooiste foto's maakt en voor mensen die de eerste keer met een camera het water in gaan.

Karl bied ook cursussen voor professionele duikers die willen werken als fotograaf binnen de duikindustrie. Deze cursus is voornamelijk voor instructeurs en divemasters die al een basis kennis hebben van fotografie

Maar maak je geen zorgen! Als je nog niet veel ervaring hebt met het gebruik van camera's een korte introductie kan je opgang helpen voor dat je de basis cursus start, zodat je alles weet voordat je start.

Cursussen kunnen op jou worden afgesteld zodat we je alles kunnen leren op het gebied waar jij hulp nodig hebt. Neem alstublieft contact met ons op om meer informatie in te winnen over onze fotografie cursussen en services die wij te bieden hebben

Klik hier om onze fotopagina te bezoeken...

guest photo services

1 druik: 20 photos 1 druik: all photos
inc. 'best of med' slideshow: 35 inc. 'best of med' slideshow: 45
inc. 'best of med' slideshow + your personal slideshow: 45 inc. 'best of med' slideshow + your personal slideshow: 55

photo course prices

PADI digitale OW fotografie specialtie: (1 day, 1 dive) Professionele OW fotografie: Basic (3 days, 3 dives)
without supllied camera equipment: 180 without supllied camera equipment: 325
with supllied camera equipment: 230 with supllied camera equipment: 425